VERENIGINGEN

GRATIS KANS OP NIEUWE SPONSORS

Sluit je vereniging aan

Waarom jouw vereniging aansluiten?

SPONSORS

Iedere vereniging kan extra geld gebruiken. Of het nou voor een nieuw veld, een verbouwing of een leuk feestje is, geld is welkom. Je wilt het niet uit de zakken van je leden halen dus biedt een sponsor uitkomst. Wij creëren structurele meerjarige sponsordeals. Ongetwijfeld zijn die welkom op jouw club.

GRATIS

Sponsor Factory is volledig gratis voor verenigingen. Je betaalt niets om je aan te sluiten en mocht er nou een sponsordeal met jouw vereniging komen in de toekomst, ook dan blijft onze service gratis voor verenigingen. Ons verdienmodel zit aan de kant van bedrijven.

TIJD

Hoeveel tijd kost het jou om een sponsor te benaderen, de onderhandelingen te voeren en binnen te halen? Waarschijnlijk uren en uren. Wij weten dat veel verenigingsbestuurders het vrijwillig doen en daarom weten wij hoe belangrijk het is als wij jou tijd kunnen besparen. Jij hoeft slechts een vragenlijst invullen.

SLUIT JOUW VERENIGING AAN

Type vereniging

Sport

Niet voor niets zit bijna half Nederland bij een sportvereniging. Sport verbindt. Daar geloven wij in. Wij doen er alles aan om ook de verbinding te vinden tussen jouw sport en het bedrijfsleven. Iedere sport heeft zijn eigen kwaliteiten en wij gaan graag op zoek naar de individuele sterktes van jouw vereniging. Zo kunnen wij die koppelen aan geïnteresseerde bedrijven.

Studie

Talent is niet gemakkelijk te vinden voor bedrijven. Én waar vind je talent zo geconcentreerd als op een studievereniging? Niet op veel plekken kunnen wij je verklappen. En dus is jouw vereniging inderdaad een ontzettend interessante plek voor het bedrijfsleven! Klaar om jouw leden te matchen aan het bedrijfsleven? Zet nu de eerste stap!

Studenten

Verenigd door dezelfde passie biedt een studentenvereniging haar leden de plek om zichzelf te ontwikkelen, vrienden voor het leven te maken én ongekende ervaringen op te doen. Geconcentreerd in één stad is een studentenvereniging een plek waar op veel vlakken kansen liggen voor bedrijven. Benieuwd welke unieke kansen jouw vereniging te bieden heeft? Sluit je nu aan!

Overige

Valt jouw vereniging nou niet in één van de andere categoriën? Niet getreurd! Jouw vereniging doet niks onder van de sport-, studie of studentenvereniging. Wij leren graag zoveel mogelijk verenigingen kennen, dus schroom niet om je aan te sluiten! Wie weet dat het verhaal van jouw vereniging wel zo uniek is dat de bedrijven in de rij gaan staan.