CASES

Wij zijn trots op onze klanten en vertellen natuurlijk met liefde over hen

Een greep uit onze klanten

Doesburg Coaching
The Information Lab
Expat Mortgages

Doelstelling:

Studenten met studiekeuzestress verder helpen

DOESBURG COACHING

Studenten met stress door een verkeerde studiekeuze. Wie kunnen zij goed gebruiken? Een studieloopbaancoach. En nee, niet eentje van de studie zelf maar iemand van buitenaf. Via Sponsor Factory loopt er een campagne bij twee Amsterdamse studentensportverenigingen om studenten in contact te laten treden met Doesburg Coaching. Twee uur per week is de studiecoach op de vereniging aanwezig, leidend tot veel potentiële klanten!

The Information Lab

IT’ers vinden in de huidige arbeidsmarkt. Nagenoeg onmogelijk lijkt het wel voor bedrijven. Wij helpen The Information Lab met deze uitdaging. Sinds het begin van 2022 is deze partij via ons hoofdsponsor geworden van de Utrechtse studentenvereniging B.I.T.O.N. Een vereniging met een grote hoeveelheid studenten informatica, data science, kunstmatige intelligentieetcetera. Gedurende maanden van intensief campagne voeren worden de leden van deze vereniging enthousiast gemaakt voor het werken bij onze klant.

Doelstelling:

Werven van studenten met een interesse in een baan in de IT

Doelstelling:

Studenten werven voor een bijbaan

Expat Mortgages

Een groot deel van het personeel van Expat Mortgages is student. Om een continue aanwas te krijgen aan nieuwe werknemers schakelden Henk Jansen (founder), Kenneth Leenders (CEO) en Adrienne Buteijn (HR-manager) Sponsor Factory in. Wij verkenden de Amsterdamse studentenverenigingen voor Expat Mortgages en kwamen tot een Top-3. Expat Mortgages zag een 100% match met één van de verenigingen waarna er een samenwerking tot medio 2024 is opgezet.

2AssistU

2AssistU is een organisatie wie bedrijven helpt aan o.a. office assistants, of zoals ze zelf zeggen Office Stars. Dit doen zij zowel voor tijdelijke als vaste posities bij een groot aantal opdrachtgevers. Een deel van deze opdrachtgevers zijn toonaangevende bedrijven Amsterdamse Zuidas, in de Houthavens en in Amsterdam Zuid. Interessante, leerzame en leuke organisaties voor studenten om eens een kijkje te mogen nemen en hun netwerk uit te breiden. Sponsor Factory voert van april tot en met juni 2022 campagne bij twee Amsterdamse studentenverenigingen om studenten te werven voor de functie van Office Stars bij de klanten van 2AssistU.

Doelstelling:

Werven van studenten als office assistant