BEDRIJVEN

Een marketingcampagne op een unieke én effectieve plek, durf jij het aan?

Download de brochure Maak een afspraak

Waarom samenwerken met een vereniging?

RECRUITMENT

Sponsor Factory werkt samen met meer dan 100 Nederlandse studentenverenigingen. De plek om talentvol personeel te werven. Of het nou om een bijbaan, stage of startersbaan gaat, wij regelen een unieke campagne bij de vereniging die het beste bij jouw doelstelling past.

BRANDING

Er zijn weinig plekken met een net zo gesegmenteerd publiek als binnen een vereniging. Wil jij jouw product of dienst bekend maken binnen een bepaalde doelgroep? Wij regelen dit graag van A tot Z binnen de verenigingen waar jouw doelgroep actief is.

KLANTEN

Heb jij studenten als doelgroep? Dan kan het wel eens heel effectief zijn om jouw product of dienst te verkopen binnen een studentenvereniging. Door onze ervaring met verschillende type klanten weten wij wat wel én wat niet werkt bij een vereniging.

Download de brochure

Onze aanpak

Onze klanten

Doesburg Coaching

Studenten met stress door een verkeerde studiekeuze. Wie kunnen zij goed gebruiken? Een studieloopbaancoach. En nee, niet eentje van de studie zelf maar iemand van buitenaf. Via Sponsor Factory loopt er een campagne bij twee Amsterdamse studentensportverenigingen om studenten in contact te laten treden met Doesburg Coaching. Twee uur per week is de studiecoach op de vereniging aanwezig, leidend tot veel potentiële klanten!

The Information Lab

IT’ers vinden in de huidige arbeidsmarkt. Nagenoeg onmogelijk lijkt het wel voor bedrijven. Wij helpen The Information Lab met deze uitdaging. Sinds het begin van 2022 is deze partij via ons hoofdsponsor geworden van de Utrechtse studentenvereniging B.I.T.O.N. Een vereniging met een grote hoeveelheid studenten informatica, data science, kunstmatige intelligentie etcetera. Gedurende maanden van intensief campagne voeren worden de leden van deze vereniging enthousiast gemaakt voor het werken bij onze klant.

Emile Thuiszorg

Studenten werven voor een bijbaan in de zorg. Dat was in het najaar van 2021 onze opdracht. Door samen te werken met meerdere studentenverenigingen in Utrecht en Amsterdam met een hoog percentage studenten in de gezondheidszorg is het gelukt om twaalf nieuwe werknemers te realiseren voor Emile Thuiszorg.